Добра формаЗвездиКрасота

Джей Ло не яде захар, но пие много вода

Всички искаме да изглеждаме добре. Особено в началото на всяка година всеки от нас си поставя цели и дава обещания.
И звездите също като нас имат трудни моменти. И те се подлагат на диети, спортуват активно, за да имат визията, която привлича.

Една от най-харесваните жени в света – певицата Дженифър Лопес, спазва сравнително сериозен режим. Джей Ло не хапва захар, не пие кафе, алкохол и не пуши.

Освен на фигурата, този режим е добър и за кожата. „Смятам, че пиенето на много вода, храненето с пресни храни, много плодове и зеленчуци, също се отразява добре на кожата ми“, коментира още тя.

През 2014 г. певицата сподели, че има и страхотни гени. „Майка ми и баба ми имат много красива кожа, покрай тях и аз съм благословена с това“, казва  Джей Ло, но и допълва, че тези гени просто предразполагат към добра кожа, всичко останало е в грижата.

Певицата често е споделяла, че приема грижата за кожата си през лятото изключително сериозно. Тя използва кремове и зашити с висок фактор. Заедно с това гледа кожата ѝ да е добре хидратирана и с други продукти за кожа.

И спи! За Дженифър Лопес сънят е особено важен. През 2018 г. тя дори го определя като един от най-важните фактори за хубавата ѝ кожа. Освен това никога не си ляга с грим и почиства кожата в няколко стъпки.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *