ЗвездиНовинки

Дженифър Анистън срещу Брад Пит: Любовта си е любов, но „сиренето е с пари“

Дженифър Анистън възнамерява да заведе дело срещу своя колега и бивш съпруг Брад Пит, съобщи изданието Marca. Поводът за предстоящата съдебна битка е продуцентската компания Plan B, която двойката основа през 2001 г.

Оказва се, че след развода с Дженифър през 2005 г. Брад Пит е станал едноличен собственик. А сега е решил да продаде компанията. Звездата от сериала „Приятели“ пък от своя страна е предявила иск за сумата от 100 милиона долара.

„Става дума не само за пари, въпросът е принципен. Дженифър беше съавтор и съосновател на Plan B. И въпреки че проектът технически беше предаден на Брад, тя не получи това, което заслужаваше. А създаде компанията от нула“, коментира източник, близък до актрисата.

Plan B всъщност има няколко доста сериозни проекта. Компанията е работила над филми като „Троя“, „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Яж, моли се и обичай“, „12 години в робство“, „Лунна светлина“. Част от тези филмови проекти са спечелили награда „Оскар“ за най-добър филм.

„Джен очаква признание и част от парите, ако продажбата се осъществи, плюс клауза да работи с всеки, който поеме компанията“, изтъква същият източник, пише „Сега“.

За решението на Брад Пит да се заеме с продажба на компанията стана известно в средата на октомври… Явно на актьора не му върви с бившите. Делата му с Анджелина Джоли още продължават.

А и като се замислим – любовта си е любов, но сиренето е с пари, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *