Добра формаНовинки

Как да изваете тънка талия? Много е лесно. Вижте как…

Отговорът на този въпрос е много лесен – като тренирате с обръч. Само за един месец въртене на станалото отново популярно средство за спорт, ще се радвате на страхотен ефект.

Какъв обръч да си купите? Ако започвате сега да тренирате, изберете обръч с тегло между 0,5 и 1,5 кг. Лекият алуминиев вариант е най-добър, защото няма да нарани краката ви при падане. По-тежките модели – от 2,5 и повече кг, са подходящи за хората, които вече са тренирали и се занимават с това почти професионално. В магазините ще отриете и модели, които променят теглото си, както и такива, към които могат да се монтират различни масажни елементи – меки или твърди.

Възможно е да ви се появят синини в зоните на кръста, бедрата, които не са много естетични, но ще изчезнат до 10-ина дни.

Как да го използвате? Тренировката с обръч трябва да се провежда всеки ден и да продължава около 40 минути или дори час. Ако не можете всеки ден, то опитайте се да спортувате поне три-четири пъти седмично. 
Освен че ще моделира талията ви обръчът може да ви помогне да стегнете ръцете, краката и дупето. За да бъде пълноценна тренировката, направете няколко подскока, коремни преси, упражнения за краката.

Резултатите. След 30 дни редовни занимания обиколката на талията ви ще намалее с 5-6 см. Мускулите на гърба ви ще укрепнат, коремът ще се стегне. Най-проблемните зони ще придобият перфектен вид точно преди морския сезон. Ако продължите с упражненията, след четвъртия месец няма да имате никакви излишни тлъстинки в зоната на талията, корема и ханша и можете да използвате обръча само за поддържане на формата.

Съвет. Изберете си удобен, а не непременно скъп модел. Изпробвайте го в магазина, преди да го платите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *