ЗвездиНовинки

Джони Деп подписа договор за милиони

Актьорът от „Карибски пирати“ подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена, съобщава ДПА, цитирайки „Варайъти“.

Според източник на медията, компанията „Диор“ е сключила сделка с Деп за три години на стойност 20 млн. долара.

И „Диор“, и Джони Деп не коментират информацията.

Актьорът вече беше лице на парфюма Dior Sauvagе. Според Бернар Арно, главен изпълнителен директор на концерна за луксозни стоки LVMH, който е собственик на марката „Диор“, образът на Деп е една от основните причини за впечатляващия успех на Dior Sauvage.

По време на съдебните дела между Джони Деп и бившата му съпруга – актрисата Амбър Хърд, компаниите „Дисни“ и „Уорнър Брос“ прекратиха сътрудничеството си с актьора.

От LVMH обаче застанаха на страната на Джони Деп. Рекламите на популярния мъжки парфюм продължаваха да се излъчват по време на съдебните процеси, пише БТА.

Джони Деп успя да осъди бившата си съпруга за клевета заради публикация във „Вашингтон Пост“, в която Амбър Хърд описа себе си като „известно лице, жертва на домашно насилие“.

В иска, заведен от Деп, се споменава, че обвиненията на Хърд в домашно насилие са стрували на актьора десетки милиони долари заради пропуснати възможности за работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *