Лица

Джуджи: „Гала ще гледа внуците ни, защото аз ще ходя в Холивуд“

Тв водещата Деляна Маринова-Джуджи, която участва в сериала „Ние, нашите и вашите”, споделя, че много харесва приятелката на сина си – Мари, която е дъщеря на Гала. „Връзката им е на година и половина. Мари е изключително момиче. Тя е на 20 години, но е още дете, чиста душа. Много съм щастлива, че със сина ми са гаджета и се обичат. С Гала не си говорим за сватба, тъй като децата ни са много малки още. Що се касае за внуците, съм казала на Гала, че тя ще ги гледа, защото аз съм звезда, а и имам планове да ходя в Холивуд”, казва с типичното си чувство за хумор Джуджи.

Тя разбрала случайно, че синът й излиза с Мари. Двамата идвали заедно да я гледат в „Като две капки вода”. По време на шоуто нейна приятелка забелязала, че двамата се закачат и нещо се случва между тях. Малко след финала на предаването те започнали да излизат сериозно.

„Мари прави лайфстайл блог в интернет и ми предложи да направя видеорубрика „Джуджи нюз”, в която ще вземам интервюта от популярни личности. Така ще покажем, че снаха и свекърва могат да работят заедно”, смее се тв водещата.

Джуджи издава тайни и от кухнята на сериала „Ние, нашите и вашите” и признава, че много са се смяли с актьора Даниел Ангелов, докато снимали секссцена. Тя дори го награбила страстно, когато заснели сцената в кола. „Така ми идваше отвътре, така го направих. И в реалния си живот съм страстна любовница. Иначе по време на интимната сцена много се забавлявахме, само дето не е приятно десетина човека да те наблюдават в този интимен момент. Мъжът ми е достатъчно интелигентен и никога не ми е забранявал да правя това или онова. Той се радва, когато се чувствам добре”, казва още Джуджи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *