Лица

Бъдещата президентша на Франция обича скъпите бутици

Тя има реален шанс да стане първа дама на Франция. Родена е на 13 април 1953 година, в Северна Франция, в живописния район Пикардия. Целият й живот минава в Амиен.

Родителите й имат шест деца – Бриджит е най-малкото от тях. Семейството й е едно от най-влиятелните в региона. Родът й по бащина линия се занимава със сладкарски изделия, на първо място – прочутите френски макарони. Семейният бизнес в момента се върти от племенника й – Жан-Александър Троньо, а оборотът е около 5 милиона на година.

Амиен е малко градче и слухът за отношенията между Еманюел и Бриджит бързо обикаля домовете на всички жители. Родителите на Макрон забранили на учителката на сина им да го доближава преди той да навърши 18 години. И за да го отдалечат от „пагубното й влияние“ го изпратили в Париж. Той обещал да се омъжи за нея, но преди всичко поставял кариерата…

French Presidential Candidate Emmanuel Macron Visits Le Touquet
Двамата са добър тандем, казва Еманюел

Няма доказателства, че Бриджит се е влюбила от пръв поглед в 15-годишния си ученик, но е факт, че няколко години след запознанството им нейният брак с банкера  започва да буксува. През 2007 г. тя вече е разведена, но се радва на компанията на децата и внуците си.

Когато й прави предложение, тя не приема веднага. След известно време на размисъл Бриджит казва „да“ и се мести във Франция. Децата и внуците й също се преместват в столицата. Така почти на 30 години Еманюел става най-младият дядо:)

Той многократно споделя в различни интервюта, че именно Бриджит го кара да се впусне в президентската надпревара. Тя го е поддържала и му е давала правилните съвети, пак според неговите думи. Започвайки работа в банковата сфера, той стига до поста министър без портфейл. Винаги се е съветвал с нея. Споделя, че са страхотен тандем. Убеден е, че без нейната подкрепа никога не би се впуснал в политическа битка.

Въпреки голямата разлика във възрастта им, медиите признават, че г-жа Макрон

King Felipe Of Spain and Queen Letizia Of Spain On Official Visit In France : Day 1
Г-жа Макрон винаги е в страхотна форма

е изключително стилна жена. Тя не крие, че обича да носи дрехи от скъпи бутици, често се появява на модни ревюта, поддържа вида си винаги в перфектна форма. И докато зложелателите й пишат по неин адрес, тя държи Еманюел за ръка, страстно го целува на публични места и не крие емоциите си. Някои заподозряха, че г-н Макрон си пада по мъже и връзката му с Бриджит е идеалното прикритие. Но те двамата не дават ухо на подобни коментари. Защото се… обичат. Може би наистина е така!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *