Еха! И Камила ще блести на корица на „Вог“!

Камила, херцогинята на Корнуол ще се появи на корицата на Vogue за първи път. Това ще се случи в броя, който съвпада с нейния 75-и рожден ден – през юли.

Херцогинята, която е известна с това, че не се притеснява от нищо, е отказала да покани екип от известни стилисти и е избрала малък екип, който е провел снимките и интервюто при пълна конфиденциалност миналата седмица.

Източник на The Mail on Sunday коментира, че „разговорите се водят от месеци, така че това се подготвя от дълго време“.

Херцогинята на Корнуол ще отпразнува 75-ия си рожден ден на 17 юли.

Появата на Камила в британския Vogue идва месеци след като кралица Елизабет украси корицата на априлското издание в чест на своя платинен юбилей.

Това е първата поява на кралицата в списанието. Заглавието на броя гласи: „Платинена кралица: Vogue празнува 70-годишния юбилей на Нейно Величество на трона“.

През 2016 г. херцогинята на Кеймбридж се появи на корицата за стогодишнината на списанието, снимана в провинцията на Норфолк. А през 2019 г. херцогинята на Съсекс гостува като редактор на септемврийския брой на Vogue.

Принцеса Даяна също е била на корицата на престижното модно списание.

През февруари Елизабет Втора заяви „искреното си желание“ Камила да бъде известна като „кралица-консорт“, когато принц Чарлз стане крал. В отговор Камила заяви, че се чувства „много трогната“ от тази чест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *