КиноНовинки

Еха, колко сладко: Мечето Падингтън е номинирано за BAFTA

Мечето Падингтън, любимият герой на милиони деца по света, един от символите на Великобритания, същото онова мече, с което кралица Елизабет Втора пи чай, скоро може да получи БАФТА.

Скечът, в който покойната кралица признава какво крие в чантата си, бе създаден специално за нейния платинен юбилей. Той е номиниран за наградата на публиката – „Най-запомнящият се момент“.

Видеото с Падингтън и усмихнатата Елизабет II ще се конкурира с телевизионната комедия Derry Girls и натрапчивото спасяване на Макс в Stranger Things. Сцени отHeartstopper, The Real Mo Farah и хитът The Traitors също получават номинации.

https://www.youtube.com/watch?v=7UfiCa244XE

Нейно Величество усмихна много хора по света, сядайки да пие чай с чаровника. А той, след като си изпи чая, извади любимия си сандвич с мармалад и накара кралицата да разкрие какво носи в своята чанта.

„Падингтън получи много вълнуващи новини! След чая с кралицата за отбелязване на платинения юбилей, Падингтън е номиниран за BAFTA! Нямаме търпение да кажем на леля Луси“. Това споделиха на официалната страница на британския пухкав герой във Facebook и споделиха кадър от срещата му с кралицата, която винаги ще остане в сърцето му.

След смъртта на Елизабет Втора милиони хора изпратиха плюшени мечета до кралското семейство, потънало в траур. Малко по-късно Камила дари мечетата на различни организации, работещи с деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *