Дестинации & ДегустацииНовинки

Ехе-е-е, замирисва на море!

Лятото тази година започва още на 13 май. За всички, които обичат морето, трябва да споделим, че “Къмпинг Градина” отваря врати още в средата на май. А официалното откриване е на 28 май.

И този сезон всеки ще може да избяга от градската суматоха и да се наслади на релакс в луксозни бунгала с избор на гледка, или пък да паркира своята каравана на водоснабден и електрифициран парцел за цялото лято.

Морските къщички в “Къмпинг Градина” предлагат всичко необходимо, за да гарантират на своите гости перфектно изживяване. Всяко луксозно бунгало разполага с една или две спални, изцяло оборудвана кухня, елегантна баня и тераса с барбекю, където всеки може да си приготви вкусна вечеря, наслаждавайки се на залеза. За всички, които искат да се отдадат единствено на блажена почивка, без да готвят, на разположение в комплекса има различни заведения и ресторанти за хранене.

Едно от големите предимства на къмпинга е широката и красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите, а гостите на бунгалата могат да ползват безплатно чадърите и шезлонгите на плажа.

Усещането за морско безвремие в “Къмпинг Градина” може да се съчетае с многобройни развлечения като плажен волейбол, каране на сърф, уиндсърф или практикуване на други водни спортове.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *