Ема Робъртс: Книгите са моята страст

На 4 години Ема Робъртс решава, че иска да бъде актриса. А на девет вече се снима във филм.

Младата красавица, която е дъщеря на Ерик Робъртс и племенница на Джулия Робъртс, започва кариерата си в „Дрога“ от 2001 г. и се прочува с главната роля в сериала „Кой харесва Ади Сингър“, който върви между 2004 и 2007 г.

За превъплъщението си в Ади тя получи  многобройни номинации. Критици и зрители са единодушни – има шанс да стане голяма звезда. Сега Ема е новото рекламно лице на Boss Alive.

Често ли използвате социалните медии?

Ема: Разбира се, те са неотменна част от живота ни. Черпя от тях вдъхновение за грим и визии. Освен това са идеален източник на идеи за подаръци за близките хора. Отличен способ са за обединяване на хората и да им разкажеш за себе си.

Коя от ролите си в киното намирате за най-интересна?

Ема: Работата ми с Райън Мърфи е най-невероятният опит. В „Зловеща семейна история“. Първоначално Мадисън Монтгомъри, която аз играех, трябваше да се появи само в няколко епизода, но след това сътрудничеството ни продължи. Благодарна съм на съдбата, че ми позволи да попадна в мистичната вселена на Мърфи. Като сценарист той създава уникални женски образи.

Вярвате ли в паранормални явления?

Ема: Да. Аз вярвам в призраци и други необясними явления. А някои от любимите ми книги са посветени на свръхестественото. Книгите са моята страст. Обожавам да чета. Любимите книги могат да разкажат много за човека. Вярвам, че литературата може да промени живота на човека. Създадох читателския клуб, за да могат хората да споделят мнения за прочетеното, да обсъждат важни проблеми, да общуват. Най-добрият ми приятел живее в Ню Йорк и ние постоянно си обменяме книги.

Коя е любимата ви книга?

„Ема: „Бъзсмътните” на Хлои Бенджамин. Прочетох я преди няколко години и я препоръчват от цялата си душа. Потресаваща книга – от първата до последната страница.

Как поддържате външния си вид?

Ема: Винаги измивам лицето си преди сън, дори да съм се прибрала в четири сутринта. Хидратирам кожата, защото моята е много суха. В самолета си правя маски. И винаги слагам парфюм преди да изляза от вкъщи. Парфюмът е не само нещо, по което могат да ни опознаят, но и вид броня, която ни отделя от света.

(откъс от интервю, публикувано в Elle.ru)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *