КрасотаНовинки

Емили Ратайковски и нейните моменти на… падане

Красивата Емили Ратайковски, която е лице на Kérastase, луксозна марка №1 за професионална грижа за косата, очаква своето първо дете. Едно изживяване, което според нея може да се усеща като попадане в непознатото.

Наскоро лъчезарната бъдеща майка си сътрудничи с марката за създаването на кратък филм, в който споделя лични кадри от своятаа бременност и разкрива концепцията за „падане“ в различни аспекти от живота… От създаването на семейство, до наваксването със съня, дори за грижата, която полага за косата си по време на бременността.

„Едно от нещата, които ме притесняват в периода след раждането, е появата на косопад. Щастлива съм, че мога да се доверя на серията Genesis на Kérastase, която е създадена именно за тази нужда. Използвам подсилваща вана Genesis, която има невероятен аромат, а това е много важно за мен при избора на продукти за грижа за косата.“ – Емили Ратайковски

За да запази косата си силна и здрава след раждането, Емили започва да използва серията Genesis на Kérastase, предназначена за грижа против косопад. Мотото на серията Genesis e „Не се страхувайте от падане“, а Емили е силна, безстрашна жена, която със сигурност не се бои от непознатото.

Kérastase се гордее да бъде избраната от Емили грижа за коса и да придава сила на нейната естествена красота, която е източник на вдъхновение за всички млади жени по света и на едно ново поколение майки.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *