Звезди

Енджи Касабие започна да води готварски курс

Енджи Касабие е известна у нас като диетоложката на звездите. Но тя е много повече. Енджи вече има зад гърба си собствена линия здравословни менюта, собствена марка витамини, изготвя режими, провежда лекции на тема здравословно хранене.

„Готвенето – какво по-приятно корпоративно събитие? И повод за опознаване и сближаване? За разчупване на границите? След гостуването ми като лектор в десетки топ компании от филмовата и рекламната индустрия, за мен е удоволствие да предложа и на вас моя хранителен готварски курс. Да споделя опита си за здравословното хранене, да ви докажа, че то може да бъде едновременно с това и изненадващо вкусно, да се забавляваме заедно, да творим.“

Това написа Енджи Касабие в своя Инстаграм профил.

Красавицата, която има повече от 4 милиона последователи от цял свят, отдавна дава съвети за здравословен и щастлив живот. Освен че има свой бизнес, свързан с приготвянето на индивидуални менюта, Енджи съветва феновете си и как да спортуват, за да запазят добра форма и да живеят по-дълго.

Касабие говори в своите видеа за вредата от консумирането на захар и захарни изделия, както и колко полезно е да се набляга на зеленчуците и в частност – краставиците, защото те хидратират организма, а не съдържат калории.

Можете да хапвате паста, но трябва да обръщате сериозно внимание и на витамините, и минералите в своето меню, казва диетоложката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *