ЗвездиНовинки

Ето за какво страда Орландо Блум

Британският актьор Орландо Блум е неутешим след изчезването на любимото си куче и се определя като „съкрушен човек“, пише сайтът Ти Ем Зи.

Пуделът на Блум, Майти, се е изгубил по-рано през седмицата в района на Санта Барбара, САЩ. Призивът за връщането му, отправен от актьора, не е дал резултат.

„Не си спомням момент в живота си, в който да съм бил толкова съкрушен. Пустотата, която чувствам през изминалите няколко дни, и безсънните нощи при мисълта, че моят малък приятел е някъде там, изгубен и уплашен, а аз не мога да направя нищо, за да го защитя, са кошмар в будно състояние“, пише отчаяният Орландо Блум.

„Досега не разбирах напълно връзката помежду ни. Аз съм предан баща и партньор, но едва сега ми става ясно защо наричат кучето най-добрия приятел на човека. Моят другар ми липсва. Помолете се малкият ми силен Майти да открие обратния път към дома“, допълва съкрушеният актьор.

Изданието отбелязва, че питомецът на Орландо Блум има здравословни проблеми и призивът на актьора е той да бъде отведен при ветеринар, когато бъде намерен. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *