Красота

Мицеларна пяна с хиалуронова киселина прави чудеса с лицето

Идеалната лятната формула за почистване на лицето се състои от ефективен и деликатен APG комплекс от повърхностноактивни вещества, глюко-глицерол и хиалуронова киселина.

Леката и приятна за нанасяне пяна осигурява освежаващо начало и край на деня. Почиства кожата ефективно, включително от слънцезащитни кремове с висок SPF. И в същото време я хидратира и подготвя за продуктите за грижа.

Eucerin® DermatoCLEAN Мицеларна пяна с хиалурон е налична в аптеките в цялата страна от юли. Както и останалите продукти за почистване на лице от обновената серия Eucerin® DermatoCLEAN с хиалурон.

Лятото е горещо – как да се погрижим за лицето?

Използвайте по-леки формули, ексфолиация, повече хидратация и надеждна слънцезащита. Това са основните начини да направим грижата за кожата на лицето и шията по-приятна и удовлетворяваща. Всички по-гъсти консистенции са изместени от нежни, освежаващи формули. Дори при почистващите средства за лице.

Пяната е идеалното решение за почистване на кожата през лятото. Нанася се лесно и приятно, отмива се с вода. Напомня малко за SPA ритуал, на който можете да се наслаждавате цели два пъти на ден.

Кое е по-важно – почистването или грижата?

Двете неща вървят ръка за ръка и са еднакво важни.

Почистваме кожата сутрин, за да премахнем излишния себум и мъртви кожни клетки, както и остатъците от продуктите за вечерна грижа. И за да я подготвим да абсорбира по-добре активните съставки в дневните серуми и кремове.

Почистваме вечер, за да премахнем замърсявания, следи от пот, себум, остатъци от грим и слънцезащитни филтри. И за да я подготвим да абсорбира по-добре активните съставки в продуктите за нощна грижа, за да се регенерира през нощта.

Поради тази причина Eucerin® е саздал DermatoCLEAN Мицеларна пяна с хиалурон и също така вложи хиалуронова киселина във всички останали продукти от същата серия.

Формулите на продуктите позволяват ежедневно почистване, без да изсушават кожата.

Eucerin® DermatoCLEAN Мицеларна пяна с хиалурон съдържа:

  • два вида хиалуронова киселина: тази с ниско молекулярно тегло (с до 40 пъти по-малка молекула) прониква в дълбочина в кожата и стимулира производството на собствена хиалуронова киселина в организма. По този начин запълва и забавя сформирането на фини линии и бръчки; хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло действа в повърхностния кожен слой и хидратира кожата;

  • APG комплекс – комбинация от изключително деликатни повърхностноактивни вещества като естествено извличания глюкозид. Той почиства кожата ефективно и щадящо, без да нарушава бариерната й функция;

  • глюко-глицеролът – отговорен за равномерното разпределение на водата в клетките, подпомага заздравяването на бариерната функция на кожата.

Eucerin® DermatoCLEAN Мицеларна пяна с хиалурон се използва два пъти дневно – сутрин и вечер, като първа стъпка от рутинната грижа за кожата. Пяната премахва дори водоустойчив грим и слънцезащитни филтри и не дразни очите. Подходяща е за всеки тип кожа, включително чувствителна.

Пяната се нанася лесно с пръсти върху мокра или суха кожа с леки масажни движения. Изплаква се обилно с топла вода.

Резултатът е чиста, гладка и еластична кожа, която диша по-добре и е готова да усвои активните съставки в серума и крема за грижа.

Eucerin® DermatoCLEAN Мицеларна пяна с хиалурон се предлага в опаковка от 150 мл, на препоръчителна цена: 20.88 лв.

Как да изберете своя почистващ продукт?

Ако търсите ефикасен и лесен за употреба почистващ продукт за всеки тип кожа, който премахва дори водоустойчив грим, в т.ч. очен грим, без да изсушава кожата, Eucerin® предлага два варианта:

  • без използване на тампон за лице: Eucerin® DermatoCLEAN Мицеларна пяна с хиалурон;

  • с използване на тампон за лице: Eucerin® DermatoCLEAN Мицеларна вода 3 в 1 с хиалурон. Повторете с нов тампон, докато той остане чист.

Eucerin® DermatoCLEAN Мицеларна вода 3 в 1 с хиалурон се предлага в опаковка от 200 мл, на препоръчителна цена 20.88 лв и в опаковка от 400 мл на препоръчителна цена: 23.72 лв.

Ако търсите нежен и ефикасен почистващ продукт за суха кожа, използвайте Eucerin® DermatoCLEAN Почистващо мляко с хиалурон. Може да го нанесете с пръсти върху кожата или с памучен тампон – според Вашите предпочитания, както и да премахнете с тампонче или да отмиете с топла вода. Използвайте сутрин и вечер. Eucerin® DermatoCLEAN Почистващо мляко с хиалурон се предлага в опаковка от 200 мл на препоръчителна цена 20.88 лв.

Ако кожата Ви е нормална към комбинирана, изберете Eucerin® DermatoCLEAN Почистващ гел с хиалурон два пъти дневно – сутрин и вечер, преди продуктите за грижа. Поставете малко количество гел (с големина на черешка) на дланта си, смесете с малко вода до получаване на пяна и масажирайте предварително намокрената кожа на лицето с получената смес, като избягвате очите. Изплакнете с топла вода. Сега кожата е чиста, усеща се гладка, еластична, диша по-добре и напълно готова да абсорбира активните съставки на продуктите за грижа, които предстои да нанесете. Eucerin® DermatoCLEAN Почистващ гел с хиалурон се предлага в опаковка от 200 мл на препоръчителна цена 20.88 лв.

Всички продукти Eucerin® DermatoCLEAN с хиалурон са тествани и подходящи за хора с чувствителна кожа. Не съдържат парфюми, алкохол и анионни повърхностноактивни вещества.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *