Новинки

Eва Веселинова разкри пола на бебчетата

Ева Веселинова, която е в края на 8-мия месец от бременността си, разкри какъв е полът на бебчетата.

Блондинката ще става мама на момче и момиче.

Инстаграм

До момента всички само предполагахме това от снимките, които качваше в профила си – повечето неща за бебетата бяха в розово и синьо.

„В края на 8-ми месец – бебчетата са големи и едва се събират в коремчето на мама През този месец къщичката на близнаците е пораснала много, но им става все по-тясно. Те вече не просто ритат, а буквално изскачат на повърхността, разтягайки се и можеш да си хванеш краченце, колянце или ръчичка. Вълнуващо е, но и доста болезнено. Сънят вечер често е невъзможен. Момченцето вече не си знае силата, момиченцето е малко по-внимателно и доста по-деликатно. Но когато двамата тръгнат да се въртят в различни посоки, почти ме разкъсват на две“,

написа Ева.

„Подготвителните контракции и силните болки в гърба са все по-чести. Вече всичко те боли. Дупят се, разтягат се, въртят се… Реагират на всеки допир, шум и погалване. Най-много обичат гласа на тати. Когато го чуят, веднага започват да подскачат и почукват. Най-успокояващо е погалването на мама. Когато усетят ръката и гласа ми, веднага се кротват и заслушват. А аз често им разказвам за първата ни среща, която е все по-близо и може да е във всеки следващ момент „, споделя още развълнувана Ева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *