Новинки

„Фермата“ стартира с нови правила

Тази вечер стартира деветият пореден сезон на „Фермата“. Той ще бъде под мотото „Нишката на живота“ – с водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов. Към тях се присъедини и нова водеща – спортната журналистка Гергана Гунчева.

Стопанин на деветата ферма е Венцислав Узунов. В този сезон ще има основни промени в правилата на играта, механиката и схемата на излъчване на епизодите през седмицата.

Новият стопанин на „Фермата“ вярва, че пътят към успеха е покрит със знания и усърдната работа.

След като завършва Природо-математическата гимназия във Варна, Венцислав учи книгоиздаване в Софийския университет и бизнес администрация в САЩ. Впоследствие създава успешна счетоводна фирма, която обслужва клиенти по цял свят. Времето му минава в полети между Европа, Азия и САЩ до деня, в който решава да направи рязък завой и да се върне към българската земя. Създава ферма от нов тип.

Мисията им е да произвеждат малко, но качествено и екологично чисто месо, като алтернатива на продукцията от конвенционално отглеждани и угоени животни. Днес се грижат за близо 300 крави, а сухите им мезета са ненадминати.

Стопанинът и участниците в деветия сезон на „Фермата“ отварят нова страница в историята на предаването.

След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително атрактивни мъже и жени влизат тази вечер във „Фермата: Нишката на живота“.

Всички те ще се върнат към корените си, ще създадат блага със собствените си ръце и ще се опитат да се преборят за голямата награда от 100 000 лева.

Сред участниците е една Мис България – Нанси Карабойчева-Димитрова, на 30 години, от Пазарджик. Тя е маркетинг специалист. Омъжена, с две деца.

„Винаги съм искала да участвам във Фермата, защото съм силно свързана със селския труд. Записах се за кастинг преди няколко години, но след това разбрах, че съм бременна. Надявам се, че ще бъда добър пример и вдъхновител за всички млади жени и майки“, казва тя.

Прави впечатление, че повечето дами са необвързани.

Лилия Ел Абани е на 43 години, от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ. Тя е собственик на автокъща. Вдовица, с три деца.

Неделина Цанева е на 28 години, от Гурково, но живее в Пловдив. Тя е певица и музикален продуцент. Разведена. Бивш модел, украсявала е кориците на много мъжки списания. Носителка е и на титлата Мисис България 2019. 

Ния Селиктар е на 27 години, от София. Тя е фитнес треньор. Необвързана, с едно дете.

Иванка Манева е на 29 години, от село Рогош. Тя е оператор в кол център. Живее на семейни начала, с едно дете. От 20 години играе и народни танци в читалището на родното си село.

Иванка Манева

Вярва, че самодейните състави пазят традициите ни живи. На семейната й трапеза почти винаги има стари български гозби по рецепти на нейната баба.

Валерия Колева е на 24 години, от Бургас, но живее в София. Тя е актриса. Необвързана. „Вярвам, че мога да изградя кариера в България и затова не заминах в чужбина“, казва Валерия.

Не крие, че има нужда от връзка и любов. Знае, че съдбата ще я срещне с подходящия човек.

Емилия Георгиева е на 33 години, от Червен бряг. Тя е продавач на цветя. Необвързана, с едно дете. „През целия ми живот съм срещала много трудности, сблъсквала съм се с какви ли не хора и проблеми. Справяла съм се с всичко сама.“, казва Емилия.

Моника Пепеланова е на 28 години, от Асеновград, но е живяла в Смолян и Пловдив, а сега и в София. Тя е софтуерен инженер. Необвързана. Мечтае да изгради дом и семейство. „Аз не търся просто любовна история, а историята на живота си“, казва тя.

Снимки: Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *