Добра форма

Фитнес в леглото? Започнете още сега!

Денят започва с усмивка. И преди да станете, за да си направите чай или кафе, отделете няколко минутки за тези простички упражнения. Те ще ви заредят с добро настроение и ще ви помогнат да останете в добра форма.

Леглото е много удобно местенце за лесни, но ефективни упражнения.

Започнете с колело. Легнете по гръб, вдигнете двата крака нагоре, като свещ, след това ги свийте в коленете и започнете да ги движите така, сякаш карате колело. Това упражнeние е идеално за бедрата и за мускулите на корема.

Следващото лесно упражнeние е почти от същата позиция. Но след като вдигнете краката като свещ, започнете да ги движите надолу и нагоре като ножица, без да ги пускате на леглото. Резултатът ще бъде супер преса!

Упражнение номер три е перфектната грижа за т.нар. бричове. Обърнете се на една страна, подпрете се на ръка. Изпънете краката и започнете да вдигате горния, броейки до 20. След това се обърнете на другата страна и направете същото с другия крак. Можете да повторите няколко пъти.

Последното, четвърто, упражнение е посветено на стегнатото дупе. Легнете по корем. Хванете глезените си с ръце и започнете да повдигате крака нагоре и назад (тялото ви е в поза на обърната люлка).

Фотокредит: Pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *