Гергана Гунчева: Обмислях раздялата с Петър две години

„С Петър Бакърджиев се разделихме преди година, но заедно отглеждаме двете ни деца Самуил и Максим. Страхотни приятели сме.“

Това призна в предаването „Търси се“ спортната журналистка от Би Ти Ви Гергана Гунчева.

„Обмислях раздялата с Петър две години, правихме опити да останем заедно, но не се получи“, призна още тя в ефира.

По-интересното обаче е, че обяви, че вече е готова за нова връзка: „Когато му дойде времето.“

„Не съм затворена за любовта, но тази възраст нещата вече стават по-бавно. В момента съм сама“, казва бившата Мис България 2004.

Петър Бакърджиев разкри, че животът с Гергана за него е бил като сбъдната мечта.

„С нея постигнахме всичко най-важно, което трябва да направи човек в своя живот. Да възпита деца, да построи дом и да засади дърво. С Гери го направихме. Бяхме заедно 10 години и това е един от най-хубавите периоди в живота ми. Гери е много добър и открит човек. Аз съм по-затворен, направо темерут.“

Бакърджиев откровено заяви, че раздялата е била трудна, но това е било най-добрият избор за онзи момент.

„Аз бях инициатор да Гергана да дойде в Би Ти Ви“, разкри спортният журналист.

Двете деца на Петър и Гери се появиха в ефир и признаха: „Тате е по-строг от мама“. Двамата тренират футбол в „Левски“ и мечтаят да бъдат професионални спортисти.

„Дъщеря ми споделя всичко с мен и знам през какво премина около раздялата с Пепи – призна Даниела. – Когато научих за нейното решение да сложи край на връзката си с бащата на нейните деца, първото което й казах беше да помисли за Самуил и Максим. Но и да не забравя за своето щастие. Животът е кратък и човек трябва да бъде щастлив сега, а не някога в бъдеще.“, коментира майката на Гери.

Гергана Гунчева е израснала в семейство на разделени родители. Нейният баща заминава за Италия след развода и връзката му с Гери не е толкова силна, колкото е тази между майка и дъщеря.

Петър съвсем наскоро стана татко на момиченце. Бебето се казва Бориса, тежи 2,800 кг. и е 50 сантиметра. Той сам съобщи новината в ефир и се оказа, че никой от колегите му не е знаел, че чака бебе. Натали Трифонова с изненада го попита защо никой не е подозирал. Петър Бакърджиев има две момчета от бившата си половинка Гергана Гунчева, която сега също е в спортния отдел на Би Ти Ви. Преди Гергана, журналистът беше женен за друга своя колежка – Виктория Петрова.

One thought on “Гергана Гунчева: Обмислях раздялата с Петър две години

  • 24.10.2022 в 14:53
    Permalink

    Толкова му е било трудно,че ще и а трето дете от друга и е с нея.
    Айде стига глупости,не занимавайте хората с излишна информация и позьори.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *