ЗвездиНовинки

Защо Матю Пери зарязал Джулия Робъртс?

Матю Пери, когото познаваме като Чандлър Бинг от сериала „Приятели“, разказа как е ухажвал актрисата Джулия Робъртс.

Романсът им започнал доста преди социалните мрежи да станат актуални. И те си изпращали не есемеси, а… факсове.

Матю разказва, че връзката им започва, когато Джулия е поканена да бъде гост в един от епизодите на ситкома през 1995 г. Продуцентите го молят да се свърже с Хубавата жена. Причината е, че тя признава, че би приела да се снима в „Приятели“, ако участва в история с Чандлър Бинг.

„Тогава й изпратих рози и написах на картичката: „Единственото по-вълнуващо нещо от шанса да бъдеш в шоуто е, че най-накрая имам повод да ти изпратя цветя.“ В отговор тя му изпраща подарък – много торти. Това разказва Пери пред Time.

Когато започват снимките на „Приятели“, Пери и Джулия вече са двойка.

В своята автобиография „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ (Friends, Lovers And The Big Terrible Thing), той разкрива, че са си разменили стотици факсове.

„Три-четири пъти на ден седях до факса и гледах как листът бавно разкрива следващото й писмо. Толкова се вълнувах, че една вечер, когато бях на купон и флиртувах с красива жена, щях да прекратя разговора, за да изтичам до вкъщи и да видя дали е пристигнал новият факс“, разказва актьорът.

В крайна сметка Матю и Джулия стават гаджета, но два месеца след като тя се появява в „Приятели“, той я зарязва.

„Връзката с Джулия Робъртс беше твърде трудна за мен. Постоянно бях убеден, че тя ще ме зареже. Не бях достатъчно добър. Чувствах се сломен, недостоен за любов. И вместо да поема риска един ден да се сблъскам с агонията след като тя евентуално ме зареже, аз прекратих връзката. Може би си е мислила, че излиза с телевизионен герой и сега този герой се разделя с нея. Не мога да опиша объркването на лицето й, след като й казах“, спомня си Пери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *