(О)позиция

Годините нямат значение, важна е душата!

Ех, толкова е хубаво. Да се събуждаш сутрин и сърцето ти да бие лудо от очакването на новия ден. Ден, в който могат да ти се случат толкова прекрасни неща. И в който дори сълзите носят емоция и любов. Към теб самия, към опознаването ти и осъзнаването.

Животът е любов, никога не го забравяйте. Любов към това, което правите. Любов към всяка тревичка и цвете, които ви посрещат навън. Към небето, което се къпе в слънце, капки дъжд или се е покрило с пухкави облаци.

Животът е толкова прекрасен. Създаден от ръце, които със сигурност са обичали. Иначе нямаше да е толкова съвършен. Кара ни да пораснем, да се научим да обичаме, да търсим правилната пътечка към щастието.

Не се отказвайте да търсите своето щастие. Любов. Не се отказвайте от живота. Той е най-прекрасният дар, за който едва ли някога ще можем да благодарим достойно.

Вярвайте. Че сте най-прекрасният човек, родил се в най-подходящото време и разполагащ с всичко нужно му, за да бъде щастлив. Никой не може да ви направи щастливи, ако вие не го пожелаете.

И не чакайте. Нещо да се случи. Търсете го, предизвиквайте го, спънете го този живот и му кажете – „Хей, аз съм тук и искам от теб точно това“. Иначе ще изтече през пръстите ви и когато дойде последният миг, ще останете с усещането, че нещо не сте направили, нещо не сте получили.

Опитвайте. Искайте. Търсете. Борете се. Усмихвайте се. Обичайте. 

Нека го изживеем достойно. На макс. До последен дъх. И с много любов.

А възрастта наистина няма значение. Защото, ако душата ви е млада, възрастта ще остане само цифра, биологичен показател, необходим на лекаря, който някой ден ще констатира последния ви дъх.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *