Говори се, че… Ергенът ще става певец?

Говори се, че… Виктор Стоянов, когото зрителите на Би Ти Ви гледат в шоуто „Ергенът”, ще отваря собствена спортна зала.

Бившият състезател по гребане доскоро бе управител във фитнес от популярна верига, но след участието си в риалитито реши да подхване собствен бизнес.

Преди време Виктор сподели, че е планирал доста нови начинания. „Едното е бизнес, другото е с мобилни технологии, а третото е изцяло арт”, каза Виктор неотдавна.

Откриването на фитнес зала едва ли е изненада, предвид факта, че Виктор доскоро бе управител на такава. По-любопитното е, че Ергенът е тръгнал на уроци по пеене. Той вече е участвал в музикални проекти – снимал се е в клиповете на Галена, Глория и Камелия.

„Не излизам без слушалки. Не мога без музика в ежедневието си, тя наистина е част от живота ми във всяко едно отношение. Даже пея, може би малко хора знаят. Не пея много добре, затова започнах уроци по музика и смятам, че ще задобрея. Хората твърдят, че имам талант. Може би, защото ми взимат пари за тях, но не знам, не съм сигурен още”, сподели Виктор в интервю.

Той явно е творческа натура, защото има афинитет и към рисуването…

На 17 години Виктор претърпява операция на гръбначния стълб. Интервенцията се наложила, заради травма на прешлен. След операцията започва да търси ново призвание, записва се да учи английски език, след това е карал и курс по актьорско майсторство.Бил е модел, участва в реклами.

Със сигурност съвсем скоро ще разберем с какво е избрал да се занимава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *