Звезди

Григор Димитров: С упоритост и любов към играта всичко може да се постигне

„Няма значение откъде си. С упоритост и любов към играта всичко може да се постигне. Аз съм Григор Димитров, на 32 години съм и съм от Хасково, България. Страстта ми към тениса се появи много рано и принадлежа на това място.“

Така започва краткото видео, в което Григор Димитров разказва откровено за себе си. Видеото всъщност е рекламно, зад него стои сериозна световна спортна марка, чието лице стана Димитров. Клипът е част от поредицата „Между линиите“ на въпросната спортна марка, в която известни спортисти споделят как са започнали своята кариера.

„Баща ми е треньор по тенис, а майка ми е бивша волейболистка. Израснах в много спортно семейство. От малък град съм, без особени традиции в тениса. Мисля, че това остави отпечатък върху мен и ми помогна да остана фокусиран“, разказва Димитров.

„Всички сме уникални по свой собствен начин. Много е важно и да се обградиш с добри хора. Дори, когато съм далеч от България, чувствам, че голяма част от мен принадлежи на това място. Винаги, когато се връщам в Хасково, се чувствам като у дома си“, казва още тенисистът.

Ето го и самият видеоклип, качен в личния профил на Димитров:

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *