Красота

Грижа за сухата кожа

Революционното средство за борба с изключително суха и раздразнена кожа е любим козметичен продукт на поколения потребители по цял свят.

Eucerin представя на българския пазар своя знаков продукт – Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем. На помощ при сухи ръце и кожички, напукани пети и стъпала, рани, повърхностни изгаряния, подсечена или суха бебешка кожа, както и след дерматологични процедури. Aquaphor е истински многофункционален козметичен продукт.

Ефективността му се дължи на двете основни активни съставки – глицерин и пантенол. Заедно те поддържат баланса на влагата в кожата и подпомагат възстановителните процеси в нея.

EUC-INT_AQP_Need_State_ICON_WHEEL

В редица държави по света Aquaphor е познат от десетилетия и се приема като стандарт в грижата за особено суха и раздразнена кожа; както и в спешната грижа при изгаряния и рани. 

Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем действа, като подсилва естествената защитна бариера на кожата и същевременно й помага да диша.

Формулата съдържа глицерин – ефективна овлажняваща съставка, която привлича водата и помага тя да се задържи в кожата, и пантенол – който спомага за ускоряване на регенерирането и възстановяването на кожата, като същевременно я овлажнява.

Двете активни съставки формират т.нар. полу-оклузивен слой, който е от значение за възстановяване на кожата от раздразнения и разранявания.

Aquaphor помага при сухи и напукани ръце и кожички, напукани стъпала и пети, суха и подсечена бебешка кожа в зоната на пелените, в областта на бузите или на други места, повърхностни изгаряния, охлузвания и ожулвания (при които се е образувала нова тъкан, а не открити рани), след медицинска лазерна терапия.

Мехлемът не съдържа ароматизатори, консерванти и вода и това го прави подходящ за всички – от бебета до възрастни хора. Дерматологичните и клинични тестове демонстрират висока ефективност върху цялото тяло, както и отлична поносимост дори при чувствителна кожа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *