Най-нежната кралска двойка в очакване на наследник

Медиите често ги наричат „два кралски гълъба“, коментирайки, че съдейки по отношенията им, меденият месец продължава. Но обществото ги харесва. Защото не се притесняват да демонстрират своите чувства. Въпреки традициите и етикета.
Те изглеждат така, сякаш романтичният период във връзката им е в разгара си. И доказателство за това е невербалното им общуване. Толкова взаимна любов досега не беше демонстрирала нито една кралска двойка.

Когато са на официално събитие или просто се виждат с приятели, Хари и Меган не спират да се държат за ръце. Докосват се по рамото, усмихват се с очи един на друг, постоянно са в контакт. И не се притесняват да демонстрират интимните си чувства.

Фотографът Марк Стюарт, който от години снима представители на британското кралско семейство, коментира: „Те не се притесняват да се държат за ръце. С поразителна лекота показват емоциите си“.

Според Дик Арбитър, бившият прес-секретар на кралския дворец, за Меган тактилната комуникация е важна, а Хари „винаги си е бил такъв“.

„Държащите се за ръце Хари и Меган са нещо нетипично за кралско събитие. Но от друга страна не съществуват правила и етикет, според които двойката е длъжна да се въздържа от подобни интимни докосвания. Тези жестове ги правят да изглеждат много привлекателни в очите на публиката“, коментира Майка Мейер, експерт по кралски етикет. „Поведението им показва, че те ще бъдат съвременна кралска двойка“, коментира още Мейер.

Ето че сега тази нежна двойка е в очакване на наследник. Да видим какви родители ще бъдат:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *