Новинки

Хари: Нямахме друг избор!

Хари е нежната душа в кралското семейство. Малкият син на принцеса Даяна трудно прие загубата на майка си. Дълго се говореше, че Хари трудно е намирал общ език с баща си. Може би не му е простил факта, че е накарал майка му да страда, обичайки друга жена… Никога няма да разберем.

Но също така е факт и че Хари бе бунтарят в семейството. Дали, защото е останал рано без любящата си майка, дали защото твърде много прилича на нея, можем само да гадаем.

Решението на Хари и Меган да се откажат от кралските си ангажименти бе посрещнато със смесени чувства.

Меган и Хари

Последвалата реч на Хари по време на благотворителната вечеря на организацията Sentebale обаче разкри част от реалната ситуация.

В емоционалното си встъпление херцогът призна, че той и Меган не са имали друг избор.

„Не съм доволен от начина, по който нещата се развиха. Решението не беше лесно. Месеци наред обсъждахме как да постъпим. Знам, че понякога не съм постъпвал по най-добрия начин, но този път ние нямахме избор“, каза Хари.

Братът на Уилям разкри и част от бъдещите им планове – неговите и на съпругата му. „Надявахме се да служим на кралството, на военната ми асоциация и ООН. Но без държавно финансиране. За съжаление нямаше друг път. Случилото не променя факта кой съм аз и колко съм предан на държавата. Надявам се да разберете – отделих се от семейството си, за да направя стъпка напред, към спокойния живот“.

„Оставам човекът, който държи на страната си и посветил живота си на благотворителността и важните за мен военни организации… Винаги ще се отнасям с уважение към баба ми, главнокомандващия, благодарен съм на нея и на останалите членове на семейството за подкрепата, която са оказвали на мен и Меган през последните месеци“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *