Новинки

Хари запазва част от военните си звания

Принц Хари бил много нещастен от факта, че кралицата смята да го лиши от всички военни звания и буквално да „изтрие“ воентата кариера от живота му. 

Внукът на Елизабет Втора е отдал 9 години на военната служба, бил е на мисии във Виетнам.

Добрата новина е, че баба му все пак е проявила милост и е решила да му остави част от званията. И ако Хари се държи добре в продължение на следваща една година, той отново ще може да облече парадната си униформа на майор от британската армия.

За целта той и съпругата му Меган Маркъл не трябва да попадат в скандални ситуации по време на едногодишния изпитателен срок.

Хари и Меган официално няма да бъдат част от Бъкингам от 1 април. Тогава ще бъдат освободени и всички техни подчинени, които сега работят в двореца. Последният им ангажимент, свързан с кралското семейство и отговорности, ще бъде на 9 март.

Меган и Хари

Сега Хари и Меган работят активно по своята фондация. Тя ще бъде насочена към подпомагане благосъстоянието на военнослужещите и техните семейства, опазване на природата, спортни и социални дейности, туризъм, профилактика срещу СПИН. Меган се е съсредоточила върху правата на жените, равенство на половете и образованието.

Преди дни Хари бе видян на местния пазар да похапва сандвичи, нарушавайки строгата забрана на Меган. Маркъл се опитва да го накара да се храни здравословно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *