ЗвездиНовинки

Звезда от „Хари Потър“ бе диагностицирана с рак

На 69-годишната актриса Джули Уолтърс е била поставена страшна диагноза. Джули призна, че се бори с онкозаболяване. Лекарите са й откри ирак на дебелото черво.

Актрисата постъпила за изследване в клиника, заради болки в корема. била на снимки, когато са й се обадили, за да й съобщят диагнозата.

Почувствала новината като страхотен удар. „Първоначално си помислих, че е грешка. не можах да повярвам“, разказва Уолтърс. Когато съобщила на мъжа си – Грант, с когото са заедно от 30 години и имат 31-годишна дъщеря, той се разплакал. „Никога няма да забравя израза на лицето му“, сподели Джули.

След първоначалния шок обаче, решава, че трябва да мисли позитивно. Правят й операция и няколко курса химиотерапия. Вярва, че е победила и болестта няма да се върне. Последните изследвания на скенера показват, че организмът й е чист.

Британската актриса е играла в „Джейн Остин“, „Мечето Падингтън“, „Мери Попинс се завръща“, както и във филмите за Хари Потър. Съвсем скоро в кината ще тръгне „Тайната градина“, в който филм Джули играе с Колин Фърт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *