Хороскоп

Хороскоп на седмицата (20-26 ноември)

Като цяло периодът е благоприятен.

Овен

Внимавайте на 22-и – ще имате проблеми в любовната сфера. Краят на седмицата обаче ще бъде много успешен. А проблемите в любовта ще превъзмогнете благодарение на шестото си чувство. Планетите и звездите са ,разположени хармонично, което помага на амбициозните Овни да реализират своите планове.

Телец

Вероятно е да загубите пари. Бъдете внимателни. Важното е да не страдате по загубата, а да помислите как да ги заработите отново. Нещата няма да минат без скандали и разногласия. Обстановката ще бъде напрегната. ще ви радват успехите на децата и любовта на близък човек.

Близнаци

Действайте смело. Решимостта ви е от значение както бизнес делата, така и в личен план. Самотните представители на зодията ще срещнат верен партньор. Но ще трябва да положите усилия и да вземете нещата в свои ръце. Втората половина на седмицата събужда творческия ви потенциал. Време е да влезете във фитнеса.

Рак

Дръжте нещата под контрол. Анализирайте извънредните ситуации, не оставяйте нещата на самотек. И не се жалвайте. Винаги има решение. Не е необходимо да следвате логиката. Не можете да спрете да пазарувате, а трябва.  Все пак можете да си позволите нова дрешка или час при фризьора. За да изпъкнете в тълпата.

Лъв

Първите три дни са доста трудни. Чака ви много работа. но сте заредени положително и съзидателно. Пазете се от вирусите на грипа. Втората половина на седмицата е много по-успешна – във финансов план и по отношение на домашните дела. През уикенда излезте навън или поканете гости.

Дева

Отлична седмица. Възможни са кратки пътувания. Толкова сте упорити и сдържани, че околните завистливо следят възхода ви. Ще пътувате наблизо за семинар или работна среща. Не подписвайте договори, които не сте прочели внимателно. И не предприемайте експерименти с външния вид.

Везни

Ще си отдъхнете и ще възстановите силите си. доверете се на интуицията и не рискувайте излишно. възможни са загуби. Сега е моментът да планирате пътешествие. През втората половина от седмицата всяко ваше начинание ще се увенчае с успех.

Скорпион

Променливото ви настроение всява смут сред околните. Ако не успявате да сдържате емоциите си, най-добре се усамотете. В края на седмицата настъпват промени в дома ви. Очакват ви нови запознанства. Не ги пренебрегвайте, защото ще ви донесат полза.

Стрелец

Възможно е да станете жертва на сплетни. Обидно е, но няма как да затворите устата на околните. Не се оправдавайте, ако не виждате своята вина. Бъдете уверени в себе си, отдайте се на любимото си занимание. Очакват ви доста емоционални обяснения в любовен план.

Козирог

Очаква ви постоянно движение. Мозъкът ви работи без прекъсване, измисляте страхотни идеи, за да стигнете до целта. Само не бъдете твърде агресивни. Помислете за имунитета, заложете на витамините и спортинте занимания. Приемете нещата, които се случват в личен план, с усмивка.

Водолей

Свободните представители на зодията ще срещнат своята половинка. Вселената ви зарежда с позитивна енергия. Предстоят ви глобални промени. Не чакайте, действайте. Нужни са ви повече търпение и успехът няма да закъснее. Избягвайте публичните скандали.

Риби

Седмицата ви ще се случи по един много нестандартен сценарий. Очакват ви неочаквани събития, които ще променят плановете ви. Не смесвайте приятелските и любовните отношения. Времето е подходящо за пътешествия и обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *