НовинкиХороскоп

Раци, ще се радвате на допълнителни доходи. Деви, бъдете оптимисти

Звездите ни обещават много ангажименти, добри финансови приходи и промени в личен план.

Овен
Основната ви задача е да изпълните добре поставените ви задачи. Не любопитствайте, не се занимавайте със слухове. Съсредоточете се над важните неща. Работоспособността ви се повишава, перспективите се увеличават, шансовете също. Успехът е на ваша страна. Доходите ви започват да растат бързо. Очаквайте изгодно предложение в средата на периода. Ако все още сте сингъл, в края на периода ви очаква приятна среща. Семейните представители на зодията влизат в труден период.

Телец
Бъдете по-меки в изказванията си и по-гъвкави в решенията. Търсете разумния компромис, иначе ще имате проблеми. Не отказвайте помощ на колегите си. Прибягването до натиск или насилие не е желателно. Последиците ще бъдат лоши. Възползвайте се от дадената ви възможност за кратка отпуска и отидете някъде извън града. Моментът не е подходящ за нови начинания. В личен план, помислете какво ви свързва с партньора ви, може би връзката ви отдавна е достигнала предела на възможностите. Време е за промяна.

Близнаци
Проявете инициативност, използвайте шансовете, които съдбата ви дава, максимално, споделете творческите си идеи. Не бързайте да давате обещания. Бъдете готови за рязка промяна в социалното си положение. Не отхвърляйте нищо ново или ирационално. То носи успех. Не се чувствате много щастливи, но донякъде вината е и ваша.

Рак
Социалната ви активност расте, имате възможност за успешни ходове в ситуация, която досега е изглеждала безизходна. Оставете тонът, не търпящ възражения, за друго време. Имате нужда от повече движение, спокойствие и релакс. Йогата е добър избор за начало. Съвсем скоро ще се радвате на нови доходи. Ако в началото на периода си задавате въпроса защо една личност се интересува толкова много от вас, в края вече ще имате своите отговори. А те носят романтика.

Лъв
Опитайте се да проявите повече решителност. Понякога човек трябва да бъде доста по-силен и дори краен, за да постигне резултат. Трябва да знаете, че сте благословени от небето не заради хубавите ви очи, а заради съобразителността и предпазливостта ви. Радвате се на добри доходи. Възможно е да попаднете на скрити мини, ако не обърнете внимание на знаците, които ви дава партньорът. Имате нужда от повече време. Излизайте, помислете за някаква изненада.

Дева
Бъдете оптимисти. Периодът е идеален за обучение, придобиване на нови умения, спорт и развлечения. Оказват ви доверие, не злоупотребявайте с него. Професионалният ви авторитет расте. Бъдете отговорни. Времето не е добро за нови начинания, но сега можете да поставите основите, да начертаете пътя, по който ще минете. Инвестирайте, парите ще се върнат десетократно. Помощта за близките ви не трябва да бъде за сметка но собствения ви личен живот, не го забравяйте. Имате по-голяма нужда от тях от разбиране и подкрепа.

Везни
Убедени сте в силата и правотата си. И все пак бъдете внимателни за това какво и на кого казвате, не е нужно да ставате обект или разпространител на сплетни. Умението ви да убеждавате работи във ваша полза. Увличате се по покупко-продажба на акции, бъдете внимателни, правете предварителни проучвания, за да не загубите пари. Доходите ви са стабилни. В края на периода личните ви дела излизат на преден план. Научете се да живеете пълноценно, не се състезавайте, не се вглеждайте в глупавите подробности.


Скорпион
Оставете си малко лично пространство. Бъдете откровени и не отблъсквайте хората, които значат нещо за вас. Време е да започнете да се забавлявате. Заемете позиция, която ще ви гарантира изпълнение на плановете, които сте направили. Няма да ви бъде лесно, но пък си струва усилията. Съдбата е на ваша страна, замислите ви се осъществяват, парите идват, интересите ви са защитени. Не бързайте с харченето. Една случайност ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна. Промените предстоят. Бъдете реалисти и слезте от облаците.

Стрелец
Налага се да постигнете равновесие между своите и обществените интереси. Разширете кръга си на общуване, открийте нови приятелства. Дипломатичността и спокойствието ви ще ви спечелят високопоставена подкрепа. Не планирайте нищо сериозно за средата на периода. Настройте се позитивно и изчакайте подходящия момент, за да действате. Имате невероятен шанс, използвайте го. Сметката ви ще набъбне. Чувствате се енергийно изстискани, но това не е по вина на половинката ви. Просто вие хабите прекалено много енергия, за да запазите живота на връзката си. Отпуснете се и се наслаждавайте на любовта.


Козирог
Работата ви е интересна, обичате я, имате много приятели, запознавате се с нови, всичко върви като по мед и масло. Нямате повод за притеснения. Инвестирайте в дома си. Моментът е добър за ремонт, покупки, нови придобивки. Излезте от калъпа и помислете за нещо нестандартно. Търсете истината. По-важно от нея няма. Опитват се да ви залъжат, но вие знаете, че нещо не е наред. Бъдете безкомпромисни.


Водолей
Творческо вдъхновени сте, изпълнени с енергия, всичко, с което се захванете става перфектно. Концентрирайте се върху важните неща, останалите ще почакат. В средата на седмицата работете по-малко, сведете работния ден до възможния минимум. Благодарение на усърдния ви труд, доходите ви ще растат. Интересен проект носи високи доходи не само на вас, но и на близкото ви обкръжение. Времето ви за почивка е ограничено, не го споделяйте с човек, който не държи на вас. Оставете миналото зад гърба си и минете напред.


Риби
Възприемайте жизнените ситуации с нов, по-ведър поглед. Периодът ще ви зареди с положително настроение, а успехите в офиса ще ви направят истински  щастливи.  Охотно влизате в битка с конкурентите си, не ви е страх, че противникът е значително по-силен от вас. Трудно ще е да спечелите, но не е и невъзможно. Амбициите ви се увенчават с добри резултати и в материален план всичко е прекрасно. Можете да си позволите скъпия подарък, който отдавна искате. Много е важно да намерите обяснение на случващото се във връзката ви. Ако успеете, всичко ще се изясни и вие ще можете да продължите напред. Търсите хармония.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *