ЛюбопитноХороскоп

Хороскоп на успеха (втора част)

Ето го и продължението на хороскопа на успеха, за който се допитах специално до нашия коуч и астромагьосник – Еси.

Везни
Скъпи Везни, внимавайте. Вродената ви дипломация може да се превърне в проблем. Бъдете по-строги с някои партньори и подчинени.

Скорпион
За да постигнете успех, трябва да работите упорито. И никакво отпускане. Поставете си цели и стъпка по стъпка вървете към реализирането им.

Стрелец
Строги, но справедливи. Не се доверявайте твърде много на хората, има хетреци, които лесно ще ви преметнат. Имайте си винаги едно наум, особено, когато някой се опитва да използва емоционалната ви страна, за да вземе пари.

Козирог
Вие така или иначе винаги успявате да стигнете до целите си, въпреки препятствията. През новата година се пазете от съблазните и не се отклонявайте от пътя към успеха.

Водолей
Никой не иска да му натякват, че е щяло да стане така, както е станало… А той не е взел мерки. Затова не прекалявайте. Но какво да се прави – и през тази година ще сте толкова проницателни по финансовите въпроси, колкото и през миналата.

Риби
В бизнеса сте като риба във вода – но не забравяйте все пак, че в практиката нещата стоят малко по-различно, отколкото на теория. Време е да започнете да печелите истински пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *