Новинки

Христо Стоичков показва Златната топка в 5 града на страната

Христо Стоичков ще донесе в България оригиналната статуетка на Златната топка, която списание „Франс Футбол“ му връчи през 1994 г. Тя ще бъде с него в 5 града на страната за представяне на биографията му. Книгата е написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.
Така феновете ще могат и да се снимат за спомен с най-голямото индивидуално отличие, което български футболист е печелил досега.
Началото на националното турне за представянето на „Христо Стоичков. Историята“ ще бъде дадено следващата сряда, 12 декември, в София от 16,30 часа в Зала 6 на НДК.
Книжният тур ще продължи на 13 декември от 17,30 часа в хотел „Тримонциум“ в Пловдив. След това Христо Стоичков ще посети Ямбол на 15 декември (събота) за среща в зала „Диана“ от 18 ч. На 16 декември той ще бъде в Бургас в Гранд хотел и СПА „Приморец“, а на 18 декември – във Варна.
Биографията на Модерния ляв (издателство „Софтпрес“) разказва за смайващото пътешествие на едно момче от уличката на съседния блок до стохилядната сцена на „Камп Ноу“. Стоичков и Памуков работят над нея повече от година, за да разкажат история, която ще развълнува всеки българин и всеки почитател на футбола без значение от неговите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *