Лица

Ина Ананиева: „Няма да имам сватбено пътешествие“

Бившата наставничка на националния ни ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева проговори пред наш човек за тайната си сватба със своя любим Стефан. „Подписахме на 23 април в ритуалната зала „Оборище” в много тесен кръг от роднини и най-близки приятели. По никакъв начин не искахме да правим голяма сватба, да се вдигат панаири и да шумим. Не спазих традицията да съм с бяла рокля, а заложих на риза и бял панталон. Кумове са нашите близки приятели Светлана и Станислав. След подписването се почерпихме с приятели в ресторант, а Илиана Раева и Наско Сираков бяха сред гостите. Засега не планираме църковен брак. Няма да имаме и сватбено пътешествие. Смених фамилията си на Тошева, но пак съм Ананиева, защото на мен и бащиното ми име е такова”, разказва Ина.

Със Стефан са заедно от края на 2013 година, а се сгодиха в началото на 2015-а. Той е треньор по борба класически стил и е с две години по-голям от Ина. Двамата са колеги от спортното училище на „Левски” и се познават от дълги години. След като тя се развела с бившия си съпруг, който е баща на дъщеря й Алексана, те се сприятелили и решили, че са един за друг.

Щастливото семейство е в очакване и на дъщеричката си, която трябва да се появи в началото на юли. Ина ще ражда със секцио в частна болница, а съпругът й няма да присъства в залата.
Бременността на треньорката беше и една от причините тя да се откаже да работи с новия ансамбъл. „Не можех да спя, отслабнах доста и имах нужда от почивка. И без това началото на бременността ми не беше никак лека. Повечето жени качват килограми, а аз дори свалих, защото постоянно ми се гадеше и повръщах. Така беше до четвъртия месец. Оттогава се чувствам добре, спя спокойно и вече имам апетит, но не съм се превърнала в огромна жена. Засега съм наддала само пет килограма”, издава Ина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *