ИстинскиLOVEисторииНовинки

Истинска благословия: жена роди детето на снаха си

Джеф и Камбрия Хоук стават свидетели на един много специален момент – раждането на дъщеря им Хана. Майката на Джеф, 56-годишната Нанси Хоук, приема да бъде сурогатна майка на внучето си след като се разбира, че заради здравословни причини младата жена не може да роди.

„Това е невероятно изживяване, чувствам се благословена, защото износих и родих дъщерята на сина си“, казва Нанси за People.

Джеф споделя, че се е чувствал наистина специален, не само защото майка му му е позволила да преживее това, но и че е необичайно да бъде с нея в родилната зала.

„Колко души имат възможността да бъдат до майка си, докато тя ражда?“, попита той.

Джеф и Камбрия се женят през 2012 г. и от самото начало срещат проблеми със зачеването. През първите четири години от съвместния си живот те се опитват да станат родители по естествен път. Но в крайна сметка два пъти се сдобиват с близнаци след инвитро процедури.

Момичетата и момчетата са били дългогодишна мечта за двойката, която винаги е искала да има повече деца. По време на първото изкуствено оплождане двойката е имала налични седем ембриона. Тогава майката на Джеф предлага тя да износи бременността и лекарят потвърждава, че въпреки възрастта си тя е достатъчно здрава, за да роди дете.

И така – речено-сторено. Нанси обаче се притеснява дали всичко ще мине по план и семейството решава да не говори за бременността й до шестия месец.

След раждането Нанси споделя, че усеща известна празнота, но е щастлива.

„Чувствам се празна, но съм толкова благодарна за това невероятно изживяване“, каза тя. А съпругът й Джейсън добавя, че тя винаги ще има специална връзка с Хана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *