Новинки

Иван и Андрей описват живота си в книга

Иван Христов и Андрей Арнаудов разказват откровено за детството, младостта и пътя на успеха.

Правят го в първото печатно издание, част от мултимедийната платформа #Selfmade, която се фокусира върху постиженията, провалите, трудните моменти и решенията, които изграждат и определят личния и професионалния път на популярните личности.

Книгата носи заглавието “Братя по сърце” и разкрива неизвестни факти за двамата тв водещи и продуценти. По тяхна преценка 80% от съдържанието ѝ засяга теми, които двамата досега не са обсъждали в публичното пространство.

В пилотното издание на поредицата #Selfmade Иван и Андрей разказват за ключовите моменти от пътя си, за детството и младостта, за най-големите успехи и предизвикателства, за развитието им като продуценти, както и за вечните битки в телевизионния бизнес и незабравимите уроци, които са получили от хората, с които ги е срещал животът.

Картината се допълва с любопитни детайли и впечатления от членове на техните семейства, приятели и колеги.

Уникалната по рода си книжна поредица комбинира традиционния печат с модерните интерактивни медии. Тя дава по-различно преживяване на читателите със специално допълнително съдържание в дигитална среда.

Мобилно приложение дава достъп на феновете на главните герои до ексклузивно съдържание, видеоматериали, кадри „зад сцената“, фотогалерии и др., както и възможност да получат отстъпки за разнообразни продукти, билети за събития и много други.

За идеята си издателите споделят: „Всички имаме мнение за популярните личности, но едва ли знаем за пътя, по който са стигнали до успехите си. С нашата медия от ново поколение даваме възможност на читателите да опознаят героите ни в пълнота, да се потопят в техния свят, да разберат какви са принципите и ценностите, които ги водят. Проектът е изцяло съобразен с динамиката на живот и навиците за консумация на съдържание на младите и активни хора, като им позволява да съчетаят четенето на печатното издание с интерактивните възможности на мобилното си устройство.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *