Ивет Лалова: Ако не закуся, ми става лошо

Ивет Лалова няма нужда от представяне. Тя е най-бързата бяла жена в света. Винаги усмихната и в добро настроение. Попитахме я как го постига?

Как започва един твой ден?
– Със събуждане. Ако е с усмивка, е още по-приятно. След това слизам да си направя закуска. Защото ако не закуся, един-два часа по-късно ми става лошо. Сутрин винаги тренирам, затова е важно и да съм хапнала. През това време давам и на кучето да яде.

Коя е любимата ти закуска?
– Тази, в която има яйчице, протеин, шунка, препечена филийка. нещо, близко до нашата, до гръцката закуска. Нещо соленко.

Какво извиква усмвката ти?
– Може би хубавите неща, които ми предстоят и очаквам.

Какво ти предстои? В най-скоро време?
– Надявам се да има още много състезания. Засега се случват повече неща около клуба ми, с дечицата, които тренирам. През септември направихме страхотно състезание. Сега предстои раздаването на наградите, коледно парти. В по-дългосрочен план – още състезания и емоционални преживявания.

Какъв е съветът ти към младите хора, които започват да се занимават със спорт?
– Трябва да знаят, че не е лесно. Да бъдат търпеливи, постоянни, иска се не само да се правят жертви, но и да се прояви упоритост. Професионалният спорт е много труден. Зад завесата от успехи, популярност и аплодисменти се крият много сълзи и много труд. Нещата обаче не стават с лишения и мъка, а когато си щастлив. Да бъдат щастливи и да вярват в това, което правят.

В личен план подготвяш ли нещо за празниците, нещо по-специално?
– Трябва да се видя с цялата фамилия. За мен Коледа не означава почивка. Аз тренирам. Тренирам шест пъти в седмицата, не повече от 3 часа, но интензивността е много висока.

Винаги си позитивна, усмихната. Как го постигаш?
– Може би крада от някъде другаде, от другите около мен. Култивирам си го и после го излъчвам! (смее се)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.