ЛюбопитноНовинкиХороскоп

Изберете професията според зодията

Може да не ви се вярва, но зодиакалният знак има силно влияние върху избора ни на хоби и работа. Вижте какво е определила съдбата за вас.

Овен
Вие сте лидери по рождение. При вас всичко трябва да бъде по план. Структурирано, подредено, прошнуровано. Идеалната професия за вас би била тази на мениджър, адвокат, военен.

Телец
Тази зодия е като магнит за пари. Затова звездите съветват да се насочат към работа, свързана с банкови операции, частно предприемачество, финансови операции.

Близнаци
Още от детските си години Близнаците обичат да общуват. Те с лекота заговарят непознати хора, омагьосват ги със своите философски размисли. Препоръчителните за тях професии са на директор по продажбите, адвокат, писател, журналист.

Рак
Уверени сте в своите действия и искате всичко, което правите, да носи ползи за обществото. Чувството ви за справедливост е силно изострено. Затова помислете за влизане в политиката, защитник на онеправданите, лекар или в краен случай и адвокат.

Лъв
Прекрасни хора, които се мислят за „голямата работа”, убедени, че светът трябва много „да тича, за да ги догони”. Подходящи за Лъвовете са професиите на гримьор, стилист, фризьор, актьор, комик.

Дева
Представителите на тази зодия не обичат да поемат отговорност, затова не стават за шефове. За тях най-подходящи са професиите, които остават скрити от прожекторите – следователи, лекари, но не и хирурзи, коректори, асистент мениджъри.

Везни
Майстори на договорките. Винаги намират изход от всяка ситуация. Те са идеални дипломати, мениджъри за работа с клиенти, фотографи. Хора, които могат да се нагласят спрямо ситуацията и да извлекат полза.

Скорпион
Обожават да говорят с хората и да ги разпитват за тайните им, целта им е само една – да ги използват след това за лична облага. За тях подходящи са професиите на прокурор, следовател, журналист.

Стрелец
Те обожават животните и децата. И изборът им е повече от очевиден – ветеринари, педиатри, кинолози. От друга страна, не могат да живеят без адреналин, което пък навежда Везните към друг избор – на разследващи журналисти или пътешественици.

Козирог
Вторачени в себе си и личния си успех, представителите на тази зодия трябва да изберат професия, която не изисква голяма комуникация или пък позволява авторитарен стил – политици, режисьори, писатели, лекари, продуценти.

Водолей
Те обичат да дават съвети, които дори не са им искали. С лекота съчувстват на другите. Подходящи за тях са професиите на психолози, социолози, детски лекари, писатели.

Риби
Неконфликтните Риби са страшно креативни, но често техният избор е предрешен от този на родителите им. Иначе от тях биха излезли страхотни  музиканти, художници, финансисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *