Забавна психологияНовинки

Изберете си число, вижте какъв човек сте

Нумерологията е сериозна наука. А числата могат да разкажат много за всеки човек. Изберете едно от деветте числа и прочетете какво крие то за вашия характер.

1. Вие сте човек с голямо самочувствие. Поставяте си високи цели и се стремите с всички средства да ги постигнете, въпреки че понякога се налага да платите висока цена. Почитател сте на рисковете, рискувате смело, без да мислите за последствията. Винаги успявате да осъществите замисленото, а по пътя към успеха често намирате и верни последователи.

2. Вие сте пасивен човек, който предпочита да си живее в самота. Песимизмът е вашето второ име. Винаги виждате негативното – в хората, в събитията… Но сте се научили да поддържате баланс що се отнася до решенията ви и можете да влезете в ролята на дипломат. Близките ви държат на това ваше качество и често ви търсят за съвет.

3. Вие сте общителен човек, който винаги е готов да се забавлява добре – до ранни зори. Никога не сте имали и няма да имате проблем с комуникацията, независимо от средата, в която се намирате. Тройката по принцип е носител на положителните емоции, на приятелството, романтиката. Но вие сте и добър анализатор, който обича да наблюдава случващото се и да си вади изводи, които пазите само за себе си.

4. Вашата основна характеристика е постоянството. Държите на своето собствено Аз, трудно променяте мнението си, дори останалите да ви представят всички необходими доводи и доказателства. Но сте и склонни да изпадате в рутина. Успявате да превърнете негативната енергия в позитивна. Успявате в работата, точни сте в отношенията си, държите на думата си. Опитайте се да отделите повече време за забавления.

5. Вие сте личност, която често променя настроението си, мнението и отношението към околните. Обичате промените и приключенията, защото сте убедени, че именно те правят живота забавен. По природа сте любопитни. Знаете как да се справите с всеки проблем, който нарушава комфорта ви.

6. Вие сте стабилна и хармонична личност – както в личен, така и в професионален план. Държите много на семейството си и посвещавате голяма част от времето и енергията си именно на него. Влагате доста енергия и в личните си дела, което понякога ви изтощава. Съпричастни сте към проблемите на другите, което ви печели много приятели. Мислете повече за себе си, иначе ще загубите част от собственото си Аз.

7. Вие сте духовен човек с богата фантазия, привлечен от мистичното. В личен план сте доста ревниви. Търсите перфектния партньор, което ви пречи да имате дълга и стабилна връзка. А когато се сблъскате с проблем, търсите спасение в миналото. Самоанализирате се, опитвате се да обясните неуспехите си, но обикновено го правите обвинявайки другите. Научете се да правите компромиси, ако искате да бъдете щастливи.

8. Вие сте материално стабилни. Обичате изкуството и харчите доста от парите си за различните му прояви. Притежавате сила, която не използвате и не знаете как да контролирате, но която би могла да ви измъкне от всяка ситуация. Не се обвързвайте по сметка, търсете истинската любов, иначе връзката ви няма да издържи дълго.

9. Вие сте емоционални, което ви пречи да вземате правилните решения в личен план. Винаги сте готови да помогнете на приятелите и близките си. Но сте и егоист. Търсите реванш за всяко добро, което сте направили. Никога не се отказвате да се борите, независимо от това колко са ви наранили. Мотото ви е „Чисти сметки, дълга любов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *