Как Кейт Мидълтън се превръща в Лейди Ди

„Един жест струва колкото хиляди думи“, тава казват експертите и обясняват как Кейт Мидълтън се превръща постепенно в принцеса Даяна. 

Последната година се оказа нелесна за херцога и херцогинята на Кеймбридж. Смяната на ролите на фона на Мегзит, пандемията и скандалното интервю на Хари и Меган направиха живота на Кейт и Уилям доста по-сложен.

Според кралския експерт Кейти Никхол обаче, в тези неспокойни времена именно Кейт е най-голямата опора за съпруга си и семейството му.

„Кейт е безмълвна сила, стояща зад Уилям, стожер, който държи всички заедно“,

казва Никхол, която е автор на книга за Мидълтън.

„За Уилям това бе много тежка година, той трябваше да поеме доста отговорности. Но през цялото това време Кейт стоеше зад него, подкрепяйки го безмълвно.“

Според много наблюдатели, Кейт мълчаливо увеличава своето влияние. Тя не само е вдъхновена от тоалетите на Лейди Ди, но копира и езика на тялото.

Конкретен пример за това е появата на Кейт на поклонението на убитата Сара Еверард. Без да каже дума. „Не е необходимо да говори, тя просто отиде и положи цветя. Всеки може да направи своите изводи. Същото би направила и Даяна. Един жест струва повече от хиляди думи“, казва Андрю Мортън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.