Мария Бакалова с почетен „Аскеер“

Мария Бакалова получава почетен „Аскеер“ за посланик на българското актьорско майсторство и международна изгряваща звезда. Решението е на управителният съвет на фондация „А`Аскеер“.

Отличията за постижения в театралното изкуство ще бъдат връчени от фондацията в театър „Българска армия“ за 30-и път на 23 май.

Церемонията се провежда в навечерието на празника на българската писменост, духовност и култура.

Почетен „Аскеер“ се връчва от 2007 г. – за творческа чест и принос в развитието на театралното изкуство. Не се присъжда всяка година, а при специални случаи.

„Мила Мария, моля Ви приемете този почетен „Аскеер“ за това, че постигнахте нещо недостижимо до този момент за никой български актьор преди Вас. За това, че бяхте и ще бъдете оценявана от личности от световна величина, свързани с нашата професия и вече получихте най-висока оценка за Вашия труд и талант„. Това се казва в писмото, което Бакалова вече е получила, заедно със статуетката.

 

Междувременно вчера Мария зарадва последователите си и сподели в личния си профил какъв ще бъде следващият ѝ филм – хорър. Заглавието е “Bodies, bodies, bodies”, а компанията А24 стои зад проекта.

В актьорския състав попада и Пийт Дейвидсън, бившият годеник на Ариана Гранде. Двамата актьори, познати най-добре с ролите си в комедиите, са необичайно дуо за страшен филм. Все още не е ясен сюжетът на лентата, но интересът вече расте устремно заради актьорския състав. Към проекта ще се включат и Амандла Стенберг и Стар Картър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.