ЛюбопитноНовинки

Какъв цвят е името ви и какво означава това

Знаете ли, че в нумерологията всяка буква има своя цвят? По дадената таблица можете да пресметнете какво е числото на името ви, а оттам и какъв е неговият цвят.

Става много лесно. Съберете числата, които отговарят на буквите, докато не получите една цифра.

Например, ако се казвате Ана –  1+ 6 + 1 = 8 – розов.
Ако се получи двуцифрено число, съберете двете цифри.

Например: Виолета – 3 + 1+ 7 + 4+ 2+ 1 = 18; 1 + 8 = 9 – златист.

След това прочетете какъв е характерът ви според цвета на името.

Червен.  Вие сте силна личност, обичате да доминирате, да ръководите. Имате силно изразено присъствие, често побеждавате в спорове. Умеете и обичате да поемате рискове. Чарът ви също е непобедим.

Оранжев. Като цяло сте уравновесени, балансирани. Не слушате само ума, но не се доверявате и само на сърцето си. Усмихнати, позитивни, доволни от живота, умеещи да приемате предизвикателствата и да живеете на момента.

Жълт. Вие сте чаровни, весели, общителни, уверени в себе си личности. Винаги имате някоя нова идея в главата си. Интуицията ви е силна и вие често й се доверявате. От вас ще излезе добър водач – справедлив и деен.

Зелен. Не се носите в облаците. Вие сте практични, умеете да преценявате ситуацията от всички страни, както и хората. В живота сте последователни. Когато започнете нещо, винаги го довършвате. Вие сте верен приятел и добър колега.

Син. Оптимисти сте. Умеете да изслушвате, да дадете съвет, да бъдете верни приятели. Понякога сте идеалисти, но това не ви пречи да успявате в живота. Търпеливи сте, отдадени. Поемате отговорност и винаги свършвате това, което са ви възложили.

Индиго. Вие сте невероятна личност. От една страна – традиционалисти, от друга – амбициозни и любопитни, с невероятното желание за успех. Понякога правите нещата прибързано, но приятелите ви намират това за чаровно.

Виолетов. Обичате да четете, да се консултирате, преди да вземете решение. Упорити сте, мъдри, но и щедри, и сантиментални. Родени сте да се занимавате с изкуство. Носите го в сърцето и душата си.

Розов. Вие сте родени лидери, готови да преминат през девет планини, за да стигнете в десета и да изпълните плановете си. Винаги намирате начин да реализирате идеите, които се раждат в умната ви глава. Но често забравяте да си почивате.

Златист. Това е цветът на любовта, на радостта от живота. Винаги сте готови да помогнете, да поемете чужд товар, да решите нечий проблем.  Създавате настроение и повдигате самочувствието на приятелите си. Добри сте. Не оставяйте другите да злоупотребяват с това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *