Забавна психологияНовинки

Както яде, така и обича

Психолози дефинираха няколко основни типа мъже според начина, по който се отнасят към един или друг вид храна.

Чревоугодникът. Това е човек, който постоянно се вълнува от мисълта за ядене. И на любовта реагира по същия начин. Нищо не може да го отклони от процеса на насищане. А насити ли се, предпочита спокойствието и съня.

Изтънченият. За него яденето е забележително събитие. Той му се отдава в акомпанимент на нежна музика, радват го цветя, красиво подредена маса, изискани ястия. Такова е и отношението му към жените. Изискването му е дамата да бъде задължително “във форма”. Горко ви, ако не сте с елегантен тоалет, съответна прическа и екзотичен парфюм.

Придирчивият. Придържа се към принципа “Да се яде, за да се живее, а не да се живее, за да се яде”. Такъв е и в леглото: уморен, равнодушен, преситен, с големи претенции.

Скучният. Няма да опита ястие, което не познава или не е пробвал преди. Към изобретателността на кулинарите се отнася с подозрение и няма да се докосне до нищо екзотично. В секса трудно може да се развълнува по същите причини. Той е лишен от фантазия, а към разкрепостеността се отнася отрицателно.

Веселякът. Девизът “Когато ям, съм глух и ням” не се отнася за него. По време на ядене той повече говори, отколкото яде. Храненето без компания го кара да унива. Такъв е и в любовта – не е взискателен, но е многословен.

Инатът. Той също не е придирчив към храната, но има няколко пристрастия, към които се стреми постоянно. В живота е без особени претенции. “Каквото повикало, такова се обадило” е неговият принцип. Затова не изисквайте от него повече от това, което вие самите правите.

Лакомникът. Не обича печено месо и супи, но затова пък е любител на сладките неща. Умее красиво да ухажва, грижовен и любезен, той често целува ръка, но в леглото не блести, тъй като не му достига потентност.

Кулинарят. Готви сам и проявява истински талант. Планира секса до най-малката подробност. Рядко се съобразява с желанията на партньорката си.

Тромавият. Винаги нещо ще разсипе, разлее, ще си изцапа дрехите. Непохватен е и в любовта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *