Какво ще ни донесе огледалната дата 3 март

3 март (03.03.2023) е т.нар. огледална дата. Денят ще мине под влиянието на числото 3, което пък от своя страна е символ на духовността и силата на мисълта.

На 3 март Вселената ще „чува“ доста по-ясно нашите мисли. И ако имате някакви добри намерения, някакви цели, тя задължително ще ги чуе и ще им даде възможност да се случат. Ако отдавна мечтаете за нещо, не се страхувайте да го поискате от висшите сили.

Трети март е чудесен ден за молитва, заявяване на желания или поставяне на цели.

На 3 март като цяло ще се радваме на по-добра памет. А това означава, че можете да използвате времето за учене и придобиване на нови знания.

3 март е чудесен ден за отдих. Направете си кратка разходка сред природата, вижте се с хора, които ви зареждат положително.

3 март ще ни помогне да осъзнаем някаква истина. Тройката помага, ако случайно не знаем как да постъпим, ако за малко сме се отклонили от пътя… Отварят се нови врати и всеки от нас ще може да осъзнае по какъв път ска да продължи да се движи напред.

На 3 март Вселената ще ни дари с късмет и ще ни възнагради за добрите постъпки.

Всеки ще получи това, което заслужава. Големи успехи очакват добрите хора, които действат според съвестта си и не правят никому нищо лошо, които спазват законите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *