Звезди

Киану Рийвс не е от звездите, които отказват

Киану Рийвс не е от звездите, които отказват селфи или дори една игра на топка. Холивудската знаменитост е известна със своето мило отношение и добро сърце.

И поредният пример в това отношение го потвърждава. Киану е спрян от баба и двамата ѝ внука пред клуб в Хюстън, в който е щял да свири с групата си Dogstars.

Молят го за снимка, а едно от момчетата дори иска да поиграе на топка. Киану не отказва. С удоволствие хвърля ръгби топката и дава автографи, пише „Дейли мейл“.

Жестът му е оценен подобаващо.

„Той даде автограф на мен и брат ми, и тогава го попитах дали можем да поиграем малко с топката. Киану Рийвс веднага прие. Бях нервен, защото това е световна звезда“, разказва Елиджа пред местните медии.

Брат му Сабел пък разказва, че е щастлив да си е направи селфи с известния актьор. Дори баба им – Анет Круз, е щастлива. Жената има свое звездно хоби – да се снима със световноизвестни личности. Вече има 100 снимки.

„Той ми каза, че Илиджа хвърля много добре топката и аз му благодарих, че внукът ми ще има спомен за цял живот“, споделя Анет пред медиите.

За пореден път Киану доказа, че може да си голяма звезда без славата да те промени и да те превърне в надута знаменитост.

Актьорът е сред най-обичаните звезди в Холивуд точно заради това му поведение – на супер земен човек, който рядко отказва на феновете, мил е с колегите си и с радост помага на хората в неравностойно положение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *