ЗвездиНовинки

Киану зарадва каскадьорите от „Джон Уик“ със скъпи подаръци

Киану Рийвс зарадва каскадьорския екип от най-новия филм за Джон Уик с часовници Rolex на стойност над 8000 евро всеки. Като благодарност за епичните бойни сцени в новия филм, който критиците нарекоха „един от най-добрите екшън филми на всички времена“

Брус Лий Консепсион, Джереми Маринас, Дейв Камарило и Ли Чианг са четиримата каскадьори, с които Рийвс е прекарал вечерта в бистро в Париж, където ги е изненадал с подаръците.

Става въпрос за персонализиран часовник Rolex Submariners, модел, за който компанията казва, че е първият ръчен часовник за гмуркане, водоустойчив на дълбочина от 100 метра, пуснат на пазара през 1953 г.

Рийвс е избрал модел, който беше пуснат на пазара през септември 2020 г. и се продава за около 8 300 евро, пише Robb Report.

Върху всеки часовник има гравирано лично послание.

„The John Wick Five“, пише на гърба на часовника, а до името на човека, за когото е предназначен пише: „Благодаря ви… Киану… JW4 2021 г.“

Каскадьорите били възхитени от подаръка, а един от тях, Джереми Маринас, споделил в социалните мрежи, че подаръкът е „най-добрият подарък, който някога е получавал“.

Освен тези уникални бижута, Рийвс е подарил на каскадьорите и тениски с надпис „смърт“. Защото много от тях са били „убити“ по няколко пъти във филма.

Снимки: скрийншот, Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *