ЛицаНовинки

Класната на Мария Бакалова: Лети, вярваме в теб!

Класната на Мария Бакалова сподели, че мотото на младата актриса било „Отличен 6“.

„Бях класен ръководител на Мария от 5 до 12 клас в музикалното училище в Бургас. В пети клас влезе при нас с профил флейта, но се занимаваше с много и различни неща. В един момент се ориентира към актьорското майсторство. Тя беше отлична ученичка, не бях изненадана, че беше приета и в НАТФИЗ с отличие“, разказва пред БГНес Виолета Маврова, класна на номинираната за „Оскар“ Мария Бакалова от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ гр. Бургас.

„Тя беше обрано дете, някак по-затворена. Сега е много променена, в начина на изказ, а и в самата визия“, споделя още Маврова.

„В началото на нейните успехи бях изненадана, че тя има толкова много номинации за участието си във филма „Борат“. Тя преминава с лекота през всичко. В нашите мисли, тя вече е получила своя „Оскар“. Гледах филма, но ще се въздържа от коментар. Очаквах нещо по-различно. Нейното превъплъщение в него няма нищо общо с истинската Мария. Тя дава всичко за негово величество зрителя“.

По думите на учителката, Мария е много широко скроена личност и може да се превъплъти във всяка една роля.

„Тя е много гъвкава, импровизираща и отговорна. Човек, който дава най-доброто от себе си – перфекционист.”

„Мария, ти показа на всички, че няма невъзможни неща и че, ако човек силно вярва в нещо и прави всичко възможно да го постигне, то се случва! Чудото става! Ти си чудото! Лети, вярваме в теб!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *