Любопитно

Кой е вашият аромат, според характера?      

Някои дами залагат на един аромат, който им е нещо като запазена марка. Други предпочитат разнообразието и обикновено разполагат с 4-5 аромата, които сменят в зависимост от повода, времето и тоалета. Парфюмеристите казват, че да си избереш флаконче с подходящ мирис е равносилно на това да попаднеш на най-добрия любовник.

Трябва да прекарате поне една нощ “заедно”, за да видите дали сте един за друг.

Спортна натура. Водите активен живот, обичате да влизате в различни роли, обличате се спортно-елегантно. Затова и избирате леки аромати, с мирис на море, треви, полски цветя.

Очарователна кокетка. Харесва ви да флиртувате, да сте център на внимание… Подходящи за вас са фруктовите, цитрусовите, с лека пикантна нотка.

Романтичката. Мечтателна натура, която обича да чете любовни романи и да се разхожда под лунна светлина. Ако това сте вие, то заложете на нежните аромати с дъх на цветя.

Екзотична птичка. Примамват страни, където никога не настъпва зима и температурите не падат под 25 градуса. Вашият парфюм задължително трябва да е с аромат на редки, непознати цветя.

Силна и самостоятелна. Жените около вас завистливо ви наричат “вамп”, а мъжете не смеят да ви погледнат в очите – без логично обяснение защо… Подходящи за вас са източните аромати.

Сладкиш. Обожавате всичко сладко, нали? И обичате парфюмите с мирис на шоколад, ванилия, бадеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *