Новинки

Кралски експерт: Меган и Хари вече знаят пола на бебето!

Меган и Хари вече знаят пола на бебето, което очакват, твърди кралски експерт, цитиран от „Дейли мейл“. 

Твърде е вероятно двойката да избере този път име, което да е по-различно, защото не е необходимо да се съобразява с кралските изисквания, твърди още експертът.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които сега живеят в Калифорния, обявиха, че очакват второто си дете на Свети Валентин.

Двойката пусна черно-бяла снимка, направена под „дървото на плодородието“ в градината на техния дом в Монтесито на стойност 11 милиона паунда.

Кралският биограф Ингрид Сюард споделя, че според нея 39-годишната Меган и 36-годишният Хари вече знаят пола на бебето си, защото „това е начинът в Лос Анджелис“ – и предполага, че сегате ще могат да изберат име, което да е по-нестандартно, без кралски ограничения.

„Сигурна съм, че никой от тях няма да се чувства задължен да използва някое от стандартните кралски имена“, обясни тя.

„За момче те могат да изберат Ред, Редмънд, Блу или Грей. А за момиче – ейзи, Вайълет или Айви.“

Ингрид добавя, че няма да се изненада, ако изберат Даяна, ако е момиче – едно от любимите на настоящите букмейкъри – като почит към майката на Хари.

В момента букмейкърите вече правят залози, а най-популарни са Алфи или Александра. 

Експертът споделя още, че партито за второто дете, вероятно няма да е толкова пищно, колкото онова, организирано преди появата на Арчи. Тогава Меган спретна бебешко парти за 500 000 долара, в мезонета на хотел Mark. Сега една от организаторките на партито може да е самата Опра Уинфри, а мястото може да бъде домът на Меган и Хари…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *