Забавна психологияЛюбопитно

Любимият сладкиш издава какви сте в леглото

Казват, че между предпочитанията ни към вкусните неща и предпочитанията ни под завивките съществува правопропорционална връзка. Проверете дали е така!


Изберете един от петте десерта:

шоколадова торта

крем карамел

еклер

крем брюле

макарон

палачинки

 

 

А сега вижте какво означава изборът ви…:

Шололадова торта – вие сте пристрастени към секса. За вас той е всичко и вие наистина знаете какво искате, как да го постигнете, как да дадете максимум удоволствие и на партньора си. Не би следвало да има проблем, освен един – често бъркате страстта с любов.

Крем-карамел – на пръв поглед сте срамежливи и затворени. Докато не стигнете до секса. Тогава изумявате с умения и издръжливост. За вас важи с пълна сила приказката „скрита лимонка”.

Крем брюле – вие сте майстори на любовната игра. За вас тя е много по-важна от самия акт. Все пак не забравяйте за какво работите, на партньора ви може да му стане досадно.

Еклер. Вие сте от хората, които говорят за секса, но не го практикуват често. А когато се случи – предпочитате традиционни пози. Събудете се, можете много повече!

Макарон – не обичате експериментите, предпочитате няколко, но изпитани пози, при които партньорът ви и вие да получите удоволствие. И все пак понякога сте склонни да нарушите рутината, всичко зависи от човека до вас.

Палачинка – партньорът ви ще остане доволен, а вашето удоволствие минава през неговото. Не си падате по секса за една нощ, държите на дълготрайните връзки и познатите удоволствия с елементи на изненада.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *