ЗвездиНовинки

Любимият на Лорина: Почивай в мир, слънчице!

„Почивай в мир, слънчице!“ С тези думи в социалните мрежи любимият на отишлата си без време Лорина Камбурова, се прости с нея.

„Продължавай да блестиш така, както само ти можеш“, пише под тяхна обща снимка.

снимка: Инстаграм

Младият мъж и актрисата се събират около 2016 г. Става въпрос за голяма любов. Така споделя тя пред приятели. Той е от Варна, но дълги години живее в Ню Йорк, където работи като финансист. Истинската му страст обаче е диджейството. Често пътува до България.

Още през 2018 г. Лорина споделя в интервюта, че е много щастлива и това е най-важно за тях двамата, а плановете за сватба и деца остават като вариант за развитие на любовта им…

Звездата от „Скъпи наследници“ почина след престой в болница, заради усложнения от ковид – двустранна пневмония. Тя работи през последните месеци в Русия.

Красивата и талантлива Лорина е родена във Варна, но рано остава сираче.

снимка: Инстаграм

Баща ѝ напуска сеемйството, когато чаровницата е на 10 г. Тогава тя заминава за Швеция заедно с майка си, която учи там. Когато е на 13 години майка ѝ си отива от този свят. Отглежда я баба ѝ.

Мнозина я помнят от кастингите на „Мюзик айдъл“. След това става модел. Така попада на друг кастинг – за сериала „Връзки“. Така започва актьорската ѝ кариера.

Едва след успеха ѝ в сериала „Скъпи наследници“ обаче Лорина започва сериозно да мисли за голямата сцена. И я открива в руските филмови продукции.

В Русия я наричат „южная девочка“; снимка: Инстаграм

Последният филм, в който участва, е „Любов и чудовища“. В него си партнира с Роман Курцин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *