Любопитно

Любимият плод издава характера

Според американски психолози, характерът на човека може да бъде разгадан, ако се обърне внимание на плодовете, които обича. И така, изберете си плода, който най-много обичате, и вижте какво се крие зад това.

Пъпеш. По правило са любвеобилни натури. Не могат да живеят без постоянно внимание от страна на околните. Много силно енергийно заредени. Трудно застават на едно място. Могат да се влюбят от пръв поглед, да прекарат всичкото си време с любимия човек и след това също така бързо да си отидат.

Круша. Най-големите оптимисти на света. Бързо и лесно се сприятеляват, обичат живота, имат страхотно чувство за хумор. С тях винаги е весело и комфортно. Прекрасни приятели, които винаги се притичват на помощ в трудни за другите моменти.

Ябълка. Големи консерватори. Не са почитатели на техническия прогрес. Предпочитат да се заобикалят с антикварни вещи или просто със стари неща, които според тях имат… душа. Що се отнася до отношенията с околните, Ябълките са на мнение, че старите приятели са много по-добри и „качествени” от новите.

Диня. Те са страшно ревниви. Обичат големите и шумни компании, купоните, празниците. Често са в центъра на вниманието, обичат да флиртуват. Но ако половинката им започне да кокетничи, ще последва шумен скандал.

Малини. Те са добри души. Истински филантропи, които безкористно помагат на околните, даряват ги с любов и ласки. По детски наивни и мили, обичат изненадите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *